Τρόποι Πληρωμής - Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, παραστατικά (Απόδειξη Λιανικής ή Τιμολόγιο) άνω των 500,00 ευρώ που εκδίδονται για πώληση αγαθών, εξοφλούνται είτε με κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογ/σμό της εταιρείας είτε με πιστωτική κάρτα. Δεν υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά.
 
H παραγγελία σας μπορεί να πληρωθεί με τέσσερις τρόπους:

1) Πιστωτική κάρτα :
 
H διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Σε συνεργασία με την Alphabank εξοφλείτε τα επιλεγμένα προϊόντα με ασφάλεια. Η έγκριση δίδεται άμεσα από server της τράπεζας χωρίς να μας γνωστοποιούνται και χωρίς να αποθηκεύονται στοιχεία όπως ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας.

Δεκτές γίνονται οι περισσότερες κάρτεςVisa, MasterCard, Maestro, Diners καθώς και το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Masterpass.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 Με την χρήση της πιστωτικής κάρτας μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και την δυνατότητα Online επιλογής δόσεων που σας προσφέρουμε.


6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ € 90,00 ΕΩΣ € 600,00.

12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ € 601,00 ΚΑΙ ΑΝΩ

Η δυνατότητα δόσεων δεν υπάρχει για όλες τις κάρτες.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον πίνακα των πιστωτικών καρτών με τις οποίες μπορούν να γίνουν δόσεις.

Σας ενημερώνουμε ότι η έκδοση αποδείξεων – τιμολόγιων που θα εξοφλούνται με Πιστωτική κάρτα θα γίνεται απαραίτητα στα στοιχεία του κατόχου της κάρτας.

Σε αντίθετη περίπτωση η ολοκλήρωση / αποστολή της παραγγελίας δεν θα είναι δυνατή.


2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό :
 
Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας μας για την εξόφληση της παραγγελίας σας με απ' ευθείας τραπεζική κατάθεση.
 
Σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα τα έξοδα βαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον αγοραστή.

 

EUROBANK
 
ΛΟΓ/ΣΜΟΣ: 0026.0062.16.0200779631

IBAN: GR3802600620000160200779631


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
 
ΛΟΓ/ΣΜΟΣ: 151 / 441378 - 49

IBAN: GR7101101510000015144137849
 
 
ALPHA BANK
 
ΛΟΓ/ΣΜΟΣ: 101 00 2320 020095
 
IBAN: GR1801401010101002320020095


Στην περίπτωση πληρωμής σε Τραπεζικό λογαριασμό η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αφού λάβουμε γνώση για την κατάθεση των χρημάτων. Προκειμένου να επισπευστεί η διαδικασία παρακαλούμε όταν κάνετε την κατάθεση ενημερώστε μας με e-mal ή τηλεφωνικά στο 2103607369. Παρακαλούμε επίσης να ζητήσετε από την Τράπεζα να σημειώσει στην κατάθεση σας το ονοματεπώνυμο σας ή τον αριθμό παραγγελίας που αφορά. Αυτό είναι σημαντικό για την ταυτοποίηση της κατάθεσης των χρημάτων με την παραγγελία. Για παραγγελίες από το εξωτερικό δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω κατάθεσης σε Τραπεζικό λογαριασμό.

3) Αντικαταβολή :
 
Έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας κατά την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Η δυνατότητα αυτή υπάρχει μόνον αν η αποστολή γίνεται μέσω ΕΛΤΑ ή μέσω Γενικής Ταχυδρομικής (courier). Δεν αποστέλλονται με αντικαταβολή παραγγελίες άνω των 650 ευρώ, ούτε παραγγελίες κάτω των 10,00 ευρώ (Αξία εμπορευμάτων χωρίς τα έξοδα). Στην περίπτωση επιλογής εξόφλησης με αντικαταβολή ο πελάτης επιβαρύνεται με το ποσό των € 2,50 το οποίο αντιστοιχεί στα έξοδα αντικαταβολής.

4) Πληρωμή με την παραλαβή από το κατάστημα.

Εάν επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα, μπορείτε την εξοφλήσετε είτε με μετρητά, εάν η αξία της είναι μέχρι € 500, είτε με πιστωτική κάρτα (εφάπαξ ή με δόσεις).

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με Courier (Γενική Ταχυδρομική) ή με τα ΕΛΤΑ.
Η χρέωση εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. (Σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ.) Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος.
Τα Διεθνή Ογκομετρικά Βάρη υπολογίζονται με τη χρήση του ακόλουθου τύπου:
Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη.

Η χρέωση της αποστολής γίνεται ως εξής:

1)  ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:
Μέχρι 4 κιλά: χρέωση € 3,00.
Για κάθε επί πλέον κιλό χρέωση € 0,70.
 
2)  ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:
Μέχρι 4 κιλά: χρέωση € 4,00.
Για κάθε επί πλέον κιλό χρέωση € 1,00.

Η αντικαταβολή χρεώνεται € 2,50.

Οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.

Εάν η αξία της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερη των 199 ευρώ τότε τα μεταφορικά είναι δωρεάν, εφόσον το βάρος της παραγγελίας σας (πραγματικό ή ογκομετρικό) είναι μέχρι 20 κιλά.

Σημείωση:

Στις δυσπρόσιτες περιοχές θα γίνεται προσπάθεια η αποστολή να γίνει με τα ΕΛΤΑ, ώστε τα προϊόντα να παραδοθούν στον τόπο διαμονής του πελάτη. Αν αυτό είναι αδύνατον λόγω του όγκου των προϊόντων, τότε η αποστολή θα γίνει με Γενική Ταχυδρομική. Σε αυτή την περίπτωση η παραλαβή θα γίνεται από το πλησιέστερο στην διεύθυνση του πελάτη γραφείο της Γενικής Ταχυδρομικής.

Για τον λόγο αυτό είναι προτιμότερο εάν πιστεύετε ότι ανήκετε σε αυτές τις περιοχές να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν στείλετε την παραγγελία σας.

NEWSLETTER

Γραφτείτε στο Newsletter μας